facebook

– Leiebolig ordner faktisk alt for deg som utleier

Ordene tilhører Anne Lene Söder (33). Hun har inngått over 2 100 forvaltningsavtaler med utleiere av boliger i Oslo og Akershus.

Anne Lene har jobbet i Leiebolig siden bedriften så dagens lys i 2008. Før det var hun megler i Ring Eiendomsmegling.

Markedskunnskap, relasjonsbygging, dialog med utleiere og kontakt med nye, potensielle kunder har alltid vært viktige arbeidsoppgaver for henne hos Leiebolig. Oppfølging av eiendomsmeglere og utbyggere er også en sentral del av arbeidshverdagen.

Har både små og store kunder

Tidligere har Anne Lene jobbet tettest på kunder som leier ut fra én til tre leiligheter. Fra i høst gikk hun over til avdelingen som håndterer det profesjonelle markedet, de med større porteføljer av utleieboliger eller bygårder.

Den største enkeltkunden hos Leiebolig har satt over 170 leiligheter fordelt på 10 bygårder ut i forvaltning til gjengen i Nydalen.

– Leiebolig tilbyr komplette tjenester innen både utleie, utleiemegling og boligforvaltning – til konkurransedyktige priser. Du får hele verdikjeden et utleieforhold innebærer, fra A til Å. Vi kan faktisk ordne alt for deg, sier Anne Lene, og legger til.

– Den viktigste jobben er skape trygghet, enkelhet og lønnsomhet for utleierne, samt gode, ryddige løsninger for leietakerne.

Får mye mer enn bare en megler

Leiebolig er klart størst i det profesjonelle markedet og rundt 60 prosent av kundeporteføljen befinner seg i denne gruppen; de som har fra fire leiligheter eller flere i utleie.

Anne Lene Söder er alltid nøye med å forklare at Leiebolig gjør både utleiemeglingen og boligforvaltningen.

– Forvaltningen er veldig viktig. Utleiemeglingen er kun en liten del av den totale tjenesten. Vår organisering og vårt tilbud innen både utleiemegling og forvaltning skiller oss fra konkurrentene, sier Anne Lene Söder.

Leiebolig har egne vaktmestere, døgnåpen vakttelefon og spesialavdelinger med folk som ivaretar megling, økonomi og jus – alt for å kunne gi best mulig oppfølging av hele leieforholdet.

– Jeg har 25 gode, dyktige kolleger, og sammen forvalter vi over 2 200 utleieboliger inkludert 60 bygårder.

– Hos oss får du ikke bare en megler, du får et team av kompetente folk med spisskompetanse på sine felt. Vi er ikke ferdige med saken når vi har leid ut leiligheten, sier den alltid smilende salgs- og kunderådgiveren.

Sparer tid og øker lønnsomheten

Leiebolig samarbeider tett med hver enkelt kunde. De fleste som setter bort utleiejobben gjør det det fordi de vil spare tid, unngå problemer og for å sikre verdiene best mulig på boligene mens de leies ut.

– I min jobb snakker jeg med veldig mange kunder hver dag. Ofte får jeg tilbakemelding om at våre tjenester forenkler hverdagen, oppleves som trygge og proffe, gir gode leiepriser og verdifull tidsbesparelse til å prioritere andre viktige gjøremål. Da blir jeg ekstra glad, sier Anne Lene Söder.

Leiebolig AS: Utleie av boliger og leiligheter i Oslo og Akershus