facebook

Dine viktigste fordeler:

Økonomisk trygghet

Våre forsikringer og garantier er din sikkerhet.

God oppfølging

Vår vakttelefon er operativ 24/7, så du kan sove godt.

Riktig leietaker

Vi har strenge rutiner for å finne de beste leietakerne.

Enkel oversikt

På Min Side finner du alt av avtaler, fakturaer og viktig informasjon.

 • En av våre mange
  fornøyde kunder:

  Jeg har vært aktiv bruker av Leiebolig i ca. 10 år. Siden jeg selv bor i Ålesund er jeg avhengig av en aktiv og pålitelig samarbeidspartner på utleiesiden for å kunne håndtere den løpende oppfølgingen av disse leilighetene.

  Lars Ivar Flydal, eier av flere leiligheter.
 • En av våre mange
  fornøyde kunder:

  Jeg inngikk avtale med Leiebolig i 2011 for utleie av en bolig i Oslo sentrum. Siden den gang har jeg investert i en utleiebolig til og valgte å sette bort jobben til Leiebolig på denne også. Jeg er fornøyd med rapporteringene hver måned og håndteringen av leieforholdene.

  Lars Hande, eier av to utleieboliger i Oslo.
 • En av våre mange
  fornøyde kunder:

  Har hatt et fantastisk samarbeid med Leiebolig i fem år, og opplever dem som tvers igjennom profesjonelle. Jeg har fem leiligheter som kontinuerlig har vært utleid i perioden – uten at jeg hatt behov for å engasjere meg nevneverdig. Anbefales!

  Atle Trondsen
 • En av våre mange
  fornøyde kunder:

  Jeg har 5 utleieboliger i Oslo som jeg bruker Leiebolig til å leie ut og forvalte for meg. De håndterer alt med boligene, og er alltid hjelpsomme. Jeg er fornøyd og anbefaler dem gjerne.

  Knut-Einar Wold
 • En av våre mange
  fornøyde kunder:

  Jeg bruker Leiebolig til å leie ut, forvalte og håndtere alt med utleieboligene mine. De er dyktige og hjelpsomme når jeg har spørsmål eller behov for bistand.

  Mari Hermansen, eier av tre utleieboliger i Oslo.

Våre tjenester – for deg som leier ut 1-3 boliger

Vi forvalter over 2 000 utleieboliger
Leiebolig er din profesjonelle samarbeidspartner innen utleie og boligforvaltning. Vi bestreber oss hver dag på å løse oppdragene på en problemfri, trygg, enkel og lønnsom måte for kundene våre. I dag forvalter vi over 2 000 utleieboliger for ulike kunder i Oslo og Akershus. Siden oppstarten i 2008 har vi perfeksjonert og spesialisert oss for å gjøre en best mulig jobb for deg, og i dag teller vi 23 dedikerte og dyktige medarbeidere.

Leiebolig AS: Utleie av boliger og leiligheter i Oslo og Akershus