facebook

Badet aller viktigst

Ønsker du å leie ut, er det baderommet du bør pusse opp, skriver Romerikes Blad med henvisning til en undersøkelse analyseinstituttet YouGov har gjort for Leiebolig

35 prosent av leietakerne mener nemlig at badet er det viktigste rommet når de vurderer standarden i en aktuell leilighet, mens 31 prosent har kjøkkenet på toppen av lista. De øvrige rommene betyr langt mindre.

– Prioriteringen er særlig tydelig hos yngre leietakere som jobber mye eller studerer. De tilbringer gjerne lite fritid i boligen, men er mest opptatt av det funksjonelle, sier utleiesjef Ilan Bolstad i Leiebolig til avisen.

Undersøkelsen belyser også hvilke vurderinger som ligger til grunn for ønsker om beliggenhet.

43 prosent mener det er viktigst å finne et område der de kan trives. 41 prosent oppgir at nærhet til skole, jobb, familie og venner er mest avgjørende.

Men de individuelle forskjellene er store. Leietakere lar seg ikke så lett gruppere i båser. 13 prosent mener nærhet til offentlig transport er viktigst ved valg av område.

– Det er stor bevissthet blant folk som er på boligjakt. For oss som utleiemegler er det viktig å ha et totaltilbud som gjenspeiler forskjellene, slik at flest mulig kan finne noe som passer, sier Ilan Bolstad.

Les også: http://www.aftenposten.no/bolig/–Jeg-horte-meg-selv-skrike-Jeg-har-odelagt-badet-7664076.html.

Leiebolig AS: Utleie av boliger og leiligheter i Oslo og Akershus